Search This Blog

Tuesday, May 13, 2008

“МК“ ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/7429E53BBC3D4743B45818D1E551921F.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Во грција неодам од оној момент кога и мене вакво нешто ми направија и тоа кога сакав да влезам на траект кој одеше за Тасос ... тоа е некаде пред 12 години од денеска ... се запенија дваица на траектот додека пловевме кон Тасос ... одкако самот несакав да го извадам знакот - со штрафцигери го направија ваков знакот ... се разбира страдаше и бојата од колата ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter