Search This Blog

Friday, May 16, 2008

CableTEL најавува трипл плеј ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/AAD1B7B2DF7AE34387D53F8023B37C34.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/735057C67485A944B53C46F231FC1A87.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
CableTEL најави старт на трил плеј (интернет, телевизија и телефон ...) се за 20 евра ...
Компанијата, која вчера го прослави својот прв роденден, откако лани за 13 милиони евра презеде 13 кабелски оператори, најави дека во моментов се тестира сигналот на дигиталната телевизија на терен, по што се очекува до крајот на месецот да се стартува и со комерцијална работа.
Ке има 80 дигитални канали ... додека се зборува ке може да се има и видео конференција ... дел од опремата била набавена и веќе се тестира ... досега ивестирале 15.5 мил.евра ... вработиле 305 луѓе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter