Search This Blog

Saturday, May 10, 2008

Изборни лопати ...

Гледајки ги телевизиски преноси од сечење панделки и фрлање први лопати - приметив дека секојпат првите лопати се фрлаат со гланц нови лопати ... и тоа за една прилика неколку лопати - имено приметив дека изгледа изборните лопати како и кондомите се само за лична и еднократна употреба ... како не ми текна да увезам иљадници лопати со панделки на нив ... ке ќарев некој денар ... но како почна сето ова изгледа ке морав до сега да го дуплирам увозот ...

Само не видов дали си ги земаат за спомен изборните лопати - по примерот на Милошоски со пенкалото ... Искрајно јас би си ја земал за спомен а може и ке ми се најде ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter