Search This Blog

Thursday, May 08, 2008

„Фени“ награден - наместо казнет ...

Фени е вистински “феномен“ во Македонија ... Час е промашена инвестиција ... час е спас за македонската економија ... Во времето кога се доближува до терминот промашена инвестиција им се дава се ... најефтина струја од скромните домашни ресурси ... одстапки како бесцаринска зона ... продажба на комбинатот од неколку стотини милиони евра за еден долар ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter