Search This Blog

Monday, May 19, 2008

Кандидатите на коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ ...

По представувањето на мојот блог - на кандидатите на “Сонце“, еве успеав некако да ја направам листата и на кандидатите на коалицијата предводена од ВМРО-ДПМНЕ ... Од моето мало истражување на интернетот со линкови за кандидатите - изненаден сум дека за кандидатите на двете коалиции по интернетот има многу малку линкови ... дури ни на сајтовите на двете коалиции и главните партии од коалициите нема линкови за кандидатите како поединци ... со тоа како да се докажува теорија дека пратениците треба да бидат само послушници ... ова важи подеднакво за двете коалици ... веројатно затоа и кампањата ја прават само по десетина луѓе од двете коалиции а другите само статираат во позадина - како што старираат и пратениците одкога ке ги изберат ...

читај повеќе »

1 comment:

Anonymous said...

Ауууу. Сега гледам зошто на официјалната Веб страна на ВМРО не се објавени кандидатите за пратеници. Па тие биле жив РЕЗИЛ. Пола и повеќе со гимназија или некое средно, луѓе со проблематични биографии. Жив резил. Но мора да признаам дека шампиони сеАМДИ БАЈРАМ, ЅИНГО, БОРИС СТОЈМЕНОВ и раководителот на подружницата на Српските Радикали, Стоиљковиќ. Е со овие навреме купивајте карта за АФРИКА.

Blog Archive

Site Meter