Search This Blog

Sunday, May 11, 2008

Шекеринска вети ...

Шекеринска денеска во својот говор вети ако ги добијат изборите за шест месеци ке ја внеме Македонија во НАТО и ке ги отпочне преговорите со ЕУ ... предпоставувам ова представува компромис за името со Грција ... но не го кажа прагот под кој нема да оди ...

И изрече многу критики кон досегашната власт ...

1 comment:

Anonymous said...

ja obozam sekerinka

Blog Archive

Site Meter