Search This Blog

Monday, May 19, 2008

Шпекулациите за исходот на изборите ... Утрински ...

Еве почнаа и шпекулации за исход на изборите ... овојпат не се во прашање телефонски анкети ... туку мислења на разноразни аналитичари ... денешен Утрински пренесува дел од шпекулациите:

** Се очекува ВМРО-ДПМНЕ да победи, но не толку колку што очекува, велат аналитичарите ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter