Search This Blog

Wednesday, May 21, 2008

Нова анкета ... ништо ново ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/EC188B4B4B8F284A878454DA11973510.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/5BC3924B054D4141B57EBF8E7CCF67D3.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Еве ја и најновата анкета ... некои да се порадуваат ... некои да поплачат ... но некои, скоро сум сигурен дека ке плачат на 2.Јуни ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter