Search This Blog

Monday, May 19, 2008

Призренска лига ... под тепих ...

Сликата “http://www.politika.co.yu:8080/uploads/rubrike/42528/i/1/SALI-Beta.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Не е фер од “Политика“ со ваква слика во својот напис да пишува за актуелизирањето на Призренската лига ... т.е. најновото барање на Сали Бериша сите албанци да ја прослават 130-етата годишнина на Призренската лига ... на 10 јуни ...
читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter