Search This Blog

Friday, May 09, 2008

СДСМ - ветува даночна реформа ...

Преку подпредседателот Игор Ивановски СДСМ ветува данечно реформа - со која планира да го намали буџетот кој ги исцрпел граѓаните:

1. Ќе донесеме закон за враќање на дел од ДДВ на потрошувачите кои ги доставуваат сметките до управа за јавни приходи. Граѓаните од секоја фискална сметка ќе добијат 15% од износот на данокот кој го платиле.

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter