Search This Blog

Wednesday, May 07, 2008

Изборна програма ... Зоран Заев, потпретседател на СДСМ

Никако да го види светлото на денот изборната платформа на СДСМ т.е. сега коалицијата Сонце ... Предходно имавме Интервју на Игор Ивановски во која тој зборуваше за акцентите на изборната програма на СДСМ ... а сега еве имаме ново интервју во Утрински на Зоран Заев, потпретседател на СДСМ - повторно на иста теме ... изборна програма ...

читај повеќе »

1 comment:

Anonymous said...

Браво и напред Заев! Ти се покажа во Струмица и околината. Струмица (и СДС-овци и ВМР-овци и неопределени) е за тебе. А конкуренти кои ти се: Коалиција со Ѕинго - Султанот од Кратово кој 30 години само го осиромашува Кратово и лично се богати и Амди БАЈРАМ - докажан криминалец

Blog Archive

Site Meter