Search This Blog

Tuesday, May 20, 2008

Што ветува ДУИ во изборната програма ...

Видовме што ветуваат ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ во овие избори ... поради поделеноста на електоратот во македонското тело се чини влада ке формира онаа коалиција која ке успее да се спогоди со ДУИ на која и се прогнозираат над 20 пратеници ... а постои голема веројатност и двете албански партии да се вклучат во владата ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter