Search This Blog

Wednesday, May 28, 2008

Во Брисел некој друг ја бие битката за Македонија ...

Зошто МК делегација не беше во Брисел ?? ... ако е поради изборите тоа е поразително ... Брисел и ЕУ парламентот е еднинствено место, осем можеби упте и ООН - каде сме на исто рамниште со Грција ... таму мораше да ги има нашите претставници ... а не МК да ја застапув Јелко Кацин, Јанез Јанша, Жозе Мануел Баросо, Дорис Пак, Ханс Герт Потеринг ...

1 comment:

Anonymous said...

Груевски на митингот во Велес излезе НЕВОСПИТАН без елементарна ДОМАШНА КУЛТУРА, кога безобразно го навредуваше Јелко Кацин! А истиот тој Кацин вчера во Европарламентот ги бранеше интересите на Македонија. Ја бранеше Македонија жестоко и тоа во отсуство на преставници на нашава ‘патриотска‘ Влада која оцени дека и се поважни изборите. Јелко Кацин иако ИСПЛУКАН овде од КУЛТУРНИОТ Груевски, вчера беше НАЈГОЛЕМИОТ македонски патриот во ЕУ.

Blog Archive

Site Meter