Search This Blog

Saturday, May 17, 2008

Спуштени г‘зови ... декаденција ...

Не, на постот не му е тема “нашите спуштени г‘зови“ - натртени пред светските политичари ...

Сликата “http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/319190BBC7441F4B906DCE2428694617.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Вест ни донесува напис со кој не известува дека некојси амер успешно го решава големиот проблем на “спуштени г‘зови ...“ за новиот производ кој лечи спуштени задници треба да се плати 30 долари ... По мене девојчево од сликава нема потреба од ваква направа ... тоа и без направата си има совршено газе ...

Во ваков тип на реклами паѓа во очи дека вакви “вундер произвади“ секојпат ги рекламираат лица кои немаат никаков проблем ... лажно/заведничко рекламирање ... во стилот купи го ова за да имаш вакво газе ... декаденција ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter