Search This Blog

Wednesday, May 07, 2008

Осветлување/илуминација на Камениот мост ...

На ден Велигден пред да дојдам пред соборнот храм снимав ноќни фотки од нокои други делови на Скопје ... околу центарот ... мостовите ... калето ... владата ...

Тогаш изразив жалење дека неколку години по ред душата на Скопје Камениот мост е во темнина ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter