Search This Blog

Saturday, May 03, 2008

Ферка со Грција ...

Сликата “http://www.mia.com.mk/AlbumApp/43890265n.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки. Сликата “http://www.tocka.com.mk/sliki/galerija/sps_ohrid-summit-08.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

Ферка со Грција ... ова е пораката на Председателот Црвенковски кој говорејки на самитот во Охрид - рече дека Македонија е подготвена за фер компромис со Грција во врска со спорот за нашето име ... но повтори уште еднаш дека нема да прифати едностран диктат ... бидејки сепак се работи за нашето име, достоинство и идентитет ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter