Search This Blog

Tuesday, February 03, 2009

Странски инвестиции ...

Подолу ке ви ги дадам сите линкови каде на овој блог е допрена темата на странски инвестиции:

читај повеќе »

 1. „Сведмилк“ - се` поголем проблем ... 27 Јануари, 2009 - 12:44
 2. Дали Груевски со спорот во ЕВН ја сече инвестиционата гранка ... 9 Јануари, 2009 - 11:17
 3. Соња Николовска за Министер за странски и домашни инвестиции ...
 4. 18 Декември, 2008 - 11:01
 5. Нови празни економски ветувања ... 50 нови фабрики - 3.000 нови вработувања ... 9 Декември, 2008 - 20:29
 6. Рецесија ... импликациите во Македонија ... 26 Ноември, 2008 - 13:47
 7. Берзата тоне ... балканот во рецесија ... само МК економија мирува ?? ... “паре с`г су скупе ...“ ... 21 Ноември, 2008 - 10:35
 8. Странските инвестиции ... новата методологија ... 20 Ноември, 2008 - 07:02
 9. Ке преживее ли МК економија со 80 проценти увоз на скапа струја ... 10 Ноември, 2008 - 15:17
 10. Надворешната политика ни смрди ... и тоа долг период ... 1 Ноември, 2008 - 10:51
 11. Вардарска Долина ... репринт ... 27 Октомври, 2008 - 17:26
 12. ОХИС ... ЕМО ... ден на идеи ... 17 Октомври, 2008 - 10:28
 13. “На брдовитом балкану - ништа ново“ ... во Македонија де ... 7 Октомври, 2008 - 12:25
 14. Одржлив развој ... 15 Септември, 2008 - 09:17
 15. Бунарџик ... големи очекувања на Самак ... 5 Септември, 2008 - 11:47
 16. Големото и Малото стопанство - транзиционен историјат ... 4 Септември, 2008 - 09:39
 17. Странските инвестиции - во пораст ... 21 Август, 2008 - 19:52
 18. “Шишањето“ продолжува ... 9 Август, 2008 - 13:08
 19. Колективно лудило ... 5 Август, 2008 - 10:09
 20. Колку странски компании не дојдоа заради невлегувањето во НАТО ... дали е мамецот доволно добар ... 4 Август, 2008 - 14:41
 21. Платите ... 31 Јули, 2008 - 11:36
 22. Вардарска Долина ... 20 Јуни, 2008 - 10:45
 23. Нафта во Македонија ... бушење на бунари за вода му е мајката ... 26 Мај, 2008 - 10:25
 24. „Фени“ награден - наместо казнет ... 7 Мај, 2008 - 15:35
 25. Ограничување на странски ивестиции ... !!? ... 7 Мај, 2008 - 14:32
 26. Што значи тивката економска блокада на Грција ... 30 Април, 2008 - 16:01
 27. Буш вети и исполнува ... договорот ке се подпише на 7-ми Мај во Вашингтон ... што му ветија нашите политичари на Буш ?? ... 19 Април, 2008 - 14:17
 28. Бугарија и Романија трпат критики од ЕУ ... но лапаат и парички од разни ЕУ фондови ... ЕУ локомо. ги влече напред ... а ние ?? ... 19 Април, 2008 - 12:54
 29. Ем европска ... ем патриотска ... 19 Април, 2008 - 10:57
 30. Предизборни инвестиции ... странски инвеститори ... 8 Април, 2008 - 14:16
 31. Патот на Македонија ... во деновите потоа ... 5 Април, 2008 - 10:34
 32. Џонсон Мети ... е веста што го разубавува денот ... 30 Ноември, 2007 - 12:51
 33. НАТО - што добиваме со влегувањето во НАТО ?! ... 26 Јуни, 2007 - 19:34
 34. БДП - GDP ... драматично висок пораст ... 21 Јуни, 2007 - 11:27
 35. ТУЃИ ПЕРЈА ... 1 Јуни, 2007 - 11:54
 36. СТРАНСКИ ФОНДОВИ - пирамидални штедилници ... 23 Мај, 2007 - 07:09
 37. ИНВЕСТИРАЈТЕ ВО МАКЕДОНИЈА - Invest in Macedonia ... 23 Март, 2007 - 14:04
 38. ЏОНСОН МЕТИ - Johnson Matthey ... 21 Март, 2007 - 11:17
 39. СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ - трската е фрлена ... 20 Март, 2007 - 16:06
 40. ЗОНО - манија ... 19 Март, 2007 - 16:16
 41. И ЈАС БИ ИГРАЛ ТАКА ... Туристичка Влада ... не само оваа ...12 Март, 2007 - 12:16
 42. БИЗНИС со Шопинг Бизнис Центри ... 1 Март, 2007 - 21:25
 43. КЕ СЕ ГРАДИ ОВА - КЕ СЕ ГРАДИ ОНА ... 21 Февруари, 2007 - 13:44
 44. МИТ - за Македонските ИКТ стручњаци ... 16 Февруари, 2007 - 17:20
 45. ДЕВСТВЕНИ ОСТРОВИ ... 16 Јануари, 2007 - 18:48
 46. СЛОБОДНА ЕКОНОМСКА ЗОНА - ВАРДАРСКА СИЛИКОНСКА ДОЛИНА ... 9 Јануари, 2007 - 12:07
 47. МАКЕДОНИЈА Е СИВА ЗОНА ЗА СТРАНСКИ ИНВЕСТИЦИИ ... 5 Јануари, 2007 - 10:56
 48. БРЕНД КОМПАНИЈА ВО МК ... 25 Декември, 2006 - 12:00
 49. МАЈК ЗАФИРОВСКИ ... Mike S. Zafirovski ... 29 Ноември, 2006 - 13:53
 50. Бунарџик - по изборите ... 21 Јули, 2006 - 22:00
 51. Дерењето на Телекомот продолжува ... 6 Јуни, 2006 - 20:06
 52. Слободна економска зона БУНАРЏИК. ... 2 Јуни, 2006 - 16:54
 53. Македонија - слободна царинска зона !!? ... 2 Јуни, 2006 - 14:26
 54. Останати информации за Слободната царинска зона Бунарџик ... 2 Јуни, 2006 - 17:44
 55. Најважното во Законот за СЛОБОДНИ ЕКОНОМСКИ ЗОНИ ... 2 Јуни, 2006 - 16:39
 56. Дирекција за СЕЗ. Слободна економска зона БУНАРЏИК. ... 2 Јуни, 2006 - 17:04
 57. Што предсравува поимот на Слободна царинска зона? – втор пост ... петок, јуни 02, 2006
 58. Што предсравува поимот на Слободна царинска зона? ... петок, јуни 02, 2006
 59. Конспиративни странски инвестиции ... 12 Мај, 2006 - 15:17
 60. Лицемерната Економска политика на СДСМ ... 11 Мај, 2006 - 12:48
 61. Зошто нема странски инвестиции ?! ... 19 Април, 2006 - 14:26
 62. Линеарен данок ... понеделник, април 03, 2006

No comments:

Blog Archive

Site Meter