Search This Blog

Wednesday, February 25, 2009

Денеска е 25 февроари ... образование, наука и култура сеуште немаат примено јаноарски плати ...

Која е причината што до досега не се исплатени јаноарските плати на вработените во образование, наука и култура ... ?? Дупка во буџетот или владина освета за штрајкот на просветарите ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter