Search This Blog

Monday, February 23, 2009

Предизборни спектакуларни апсења ...

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/0/0e/Scale_of_justice_2.svg/204px-Scale_of_justice_2.svg.png

Овие денови сме сведоци на повторни спектакуларни предизборни апсења ... овојпат се апслат луѓе кои во последниот случај купувале стари автобуси ... демек пљачка столеќа ... луѓе во мрсни работничко едела ни се представи како опасени криминалеци кој ги апси специјалец со метод како да е тој терориста ??? ...

читај повеќе »

Државата сака пред народот да покаже акција, спектакал и театар ... едно ме радува барем фаците сега се кријат ... се почитува презумпција на невиност ... барем таа лекција ја научи власта ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter