Search This Blog

Thursday, February 05, 2009

Брат Љубе прв официјален кандидат за Председател на РМ ... “Примабалерините“ се сликаа кај гробот на Гоце Делчев ...

Дик ја прифати кандидатурата на Брат Љубе ... со тоа тој е првиот официјален кандидат за претседател на РМ ...

читај повеќе »

Благоја Марковски кандидатот на ПОДЕМ не успеал за малку да дособере 10.000 потписи ... собрал само 9.267 ... Информациите говорат дека и Невзат Халили ги нема собрано птребниот цензус ...

Останатите претседателски кандидати: на ВМРО-ДПМНЕ - Ѓорге Иванов, на СДСМ - Љубомир Фрчкоски, на Нова демократија - Имер Селмани, на ДПА - Мируше Хоџа, Агрон Буџаку од ДУИ и Нано Ружин од ЛДП треба до 15 феброари да ги поднесат кандидатурите во ДИК.

Кандидатите Ѓорге Иванов и Љубомир Фрчкоски (двете “примабалерини“ на овие претседателски избори ...) вчера „протоколарно“ полижија цвеќе на гробот на Гоце Делчев ... многу рано почнаа со протоколи ... шанса да бидат видени од камерите и да се се сликаат ...

Досегашни написи на тема Претседателсни избори 2009-та:

 1. Представување на кандидатите ... невкус и сеирџиство ... 4 Февруари, 2009 - 02:12
 2. Телевизиите лути - ке бидат казнети ... Сеирџиство во изборниот процес ... Фарса во прибирањето на потписите ... 2 Февруари, 2009 - 13:10
 3. На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ... 30 Јануари, 2009 - 12:04
 4. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009 - 07:18
 5. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009 - 09:39
 6. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009 - 17:47
 7. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009 - 00:34
 8. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009 - 11:27
 9. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009 - 17:47
 10. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009 - 12:39
 11. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009 - 16:40
 12. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009 - 16:02
 13. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009 - 11:18
 14. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009 - 19:37
 15. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009 - 18:25
 16. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009 - 18:00
 17. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009 - 14:14
 18. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008 - 17:28
 19. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008 - 00:43
 20. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008 - 11:28

1 comment:

Anonymous said...

„полижија“ ха,ха,ха проверувај го текстот.:-)
добра ти е грешката навистина.

Blog Archive

Site Meter