Search This Blog

Monday, February 02, 2009

Слаѓана Тасева - се откажа ... неможе да собере 10.000 потписи ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/303B181B4A20B44B85E22329679F604F.jpg

Во услови кога има многу шпекулации дека се прават опструкции во собирањето на оотписи ... повеќе пишав во предходниот пост ... Тасева излезе на прес и рече дека неможе да ги собере потребните 10.000 потписи ...

читај повеќе »

Подолу можете да ги прочитате досегашните мои написи на тематиката на овие председателски избори :

 1. Телевизиите лути - ке бидат казнети ... Сеирџиство во изборниот процес ... Фарса во прибирањето на потписите ... 2 Февруари, 2009 - 13:10
 2. На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ... 30 Јануари, 2009 - 12:04
 3. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009 - 07:18
 4. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009 - 09:39
 5. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009 - 17:47
 6. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009 - 00:34
 7. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009 - 11:27
 8. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009 - 17:47
 9. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009 - 12:39
 10. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009 - 16:40
 11. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009 - 16:02
 12. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009 - 11:18
 13. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009 - 19:37
 14. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009 - 18:25
 15. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009 - 18:00
 16. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009 - 14:14
 17. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008 - 17:28
 18. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008 - 00:43
 19. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008 - 11:28

No comments:

Blog Archive

Site Meter