Search This Blog

Thursday, February 12, 2009

„Политичка галама“ на blog.com.mk ... дали сите на blog.com.mk мислат исто ...

Во периодите околу било кои избори се стватра “политичка галама“ на blog.com.mk ...

читај повеќе »

Имено, се приметува активност на нови блогери кои се агитропови на оделни партии и кандидати ... сето тоа не би било проблем, дури мислам дека е легитимно ... но њухот ми вели дека оделни блогерски струи кои пишуваат на blog.com.mk ... а ги нема на другите платформи ја користат платформата на blog.com.mk ... како “мегафон“ ... се служат со прљави средства и изрази, подкрепени со ниски навреди ...

Сето тоа прави вистински “шум“ на blog.com.mk ... и од “шумата“ на такви блогери, каде неколку лица сакајки да се додворат на одредена партија прават повеќе блогови - за да се створи представа дека СИТЕ НА blog.com.mk ... МИСЛАТ ИСТО ...

 1. “Носачите“ на СДСМ ... Како се постигнува послушност при гласањето ... 12 Февруари, 2009
 2. Нова анкета ... Плати ми за да ти кажам колку си убав ... 11 Февруари, 2009
 3. Иванов - бил на театар ... Изборниот театар продолжува ... 5 Февруари, 2009
 4. Нови анкети ... 5 Февруари, 2009
 5. Брат Љубе прв официјален кандидат за Председател на РМ ... 5 Февруари, 2009
 6. Представување на кандидатите ... невкус и сеирџиство ... 4 Февруари, 2009
 7. Телевизиите лути - ке бидат казнети ... Сеирџиство во изборниот процес ... Фарса во прибирањето на потписите ... 2 Февруари, 2009 - 13:10
 8. На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ... 30 Јануари, 2009 - 12:04
 9. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009
 10. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009
 11. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009
 12. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009
 13. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009
 14. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009
 15. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009
 16. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009
 17. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009
 18. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009
 19. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009
 20. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009
 21. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009
 22. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009
 23. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008
 24. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008
 25. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008

No comments:

Blog Archive

Site Meter