Search This Blog

Sunday, February 15, 2009

Виц за кумановци/ки ...

Пријател знаејки дека сум кумановец на меил ми пушти еден добар виц за кумановци/ки ...

читај повеќе »

“... У Куманово боље да тизвадив око, него муабет !!! ...“ Голем град Куманово ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter