Search This Blog

Tuesday, February 10, 2009

Знаме ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/9znameto1Large.jpg?t=1234292336

Знамево никојпат го немам сликано од оваа страна на тврдината ...

повеќе »

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/9znameto2Large.jpg?t=1234292700

No comments:

Blog Archive

Site Meter