Search This Blog

Thursday, February 05, 2009

Нови анкети ...

Нешто ги снема во последно време ... на последните два избора - анкети имаше на 15 дена ... сега нешто проретчија ...

читај повеќе »

На последната анкета за можните кандидати за Претседател убедливо водеше Амбасадорот Керим ... по него блиску беше Брат Љубе ... новиве “звезди/примабалерини“ тогаш не беа ни во шпекулативна игра ... Или оној кој ги правеше анкетите сега е “зафатен“ со друга работа ... или нешто не е во ред со резултатите штом не се истрчува со нови анкети ... СДСМ веројатно “нема пари“ за да прави анкети, но за ВмроДпмне малку е чудно што не “игра“ со нова анкета ...

Анкета која ке покаже колкав е рејтингот на Груевски или на ВмроДпмне е нерелевантна за претседателски избори, бидејки тука се бира личност ...но, ке видиме анкетите се прават по “нарачка“, ке видиме кои ке бидат нарачаните прашања ...

Линкови од досегашни написи за претседателски избори 2009-та имате подолу:

 1. Брат Љубе прв официјален кандидат за Председател на РМ ... 5 Февруари, 2009 - 08:19
 2. Представување на кандидатите ... невкус и сеирџиство ... 4 Февруари, 2009 - 02:12
 3. Телевизиите лути - ке бидат казнети ... Сеирџиство во изборниот процес ... Фарса во прибирањето на потписите ... 2 Февруари, 2009 - 13:10
 4. На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ... 30 Јануари, 2009 - 12:04
 5. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009 - 07:18
 6. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009 - 09:39
 7. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009 - 17:47
 8. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009 - 00:34
 9. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009 - 11:27
 10. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009 - 17:47
 11. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009 - 12:39
 12. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009 - 16:40
 13. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009 - 16:02
 14. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009 - 11:18
 15. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009 - 19:37
 16. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009 - 18:25
 17. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009 - 18:00
 18. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009 - 14:14
 19. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008 - 17:28
 20. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008 - 00:43
 21. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008 - 11:28

No comments:

Blog Archive

Site Meter