Search This Blog

Sunday, February 01, 2009

Струја ... Со струјата работат аматери ...

Во поседниот сат време најпрвин снема струја во цела населба ... а одкога дојде, во рок од 15 минути 4 пати прекина на кратко - доволно да го рестартира компјутерот ... и евентуално да го цркне напајањето ... или да го сје*е хардот ... пу, пу, пу ...

читај повеќе »

На страна тоа што све што работев на компјутерот а не ми беше сочувано отиде неврат ...Замислите да бев фабрика каде процесот ми се води преку компјутерска симулација ... досега ке имав бајаги штета ... заради сличен ваков проблем една израелска компанија најави дека ја повлекува својата инвестиција во Бунарџик ...

Со струјата работат аматери ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter