Search This Blog

Thursday, February 05, 2009

Рамковни скулптури ...

Нова Демократија на Селмани, бара рамковни скулптури ...

9-те милиони евра, потрошени буџетски средства за споменици во центарот на Скопје, можело да се потрошат подомаќински за намалување на сиромаштијата, нови работни места, инфраструктура ... башка што не биле рамковно потрошени ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter