Search This Blog

Saturday, February 14, 2009

Транзиционен споменик/ци во Скопје ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/81Large.jpg?t=1234632559

Транзиционен споменик/ци во Скопје ... покрај овој има уште три огромни во самиот центар на Скоје ... помалите не ги бројам ...

читај повеќе »

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/82Large.jpg?t=1234632690

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/83Large.jpg?t=1234632716

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/84Large.jpg?t=1234632744
Духот на Душан Џамоња, живее во Скоје ... бог да го прости уметникот со струмички корени, почина пред некој месец во Загреб ... чинам ова е негов стил на уметнички израз ...

2 comments:

Anonymous said...

I zamislite decki nikoj ne odgovara za ovaa grda grdosija,kako da e sve po propis.......ostaj drugo ni go rasturija kamp-restoranot.......ebati zakonite ebati,drzavnicki......gola voda.

volan said...

да и јас жалам за кампинг ... прекрасно место и мал ресторант ... со прекрасни сенки за кампирање ... сега каде ги праќаат камперите во Скопје ??

Blog Archive

Site Meter