Search This Blog

Friday, February 06, 2009

Досје Скопје ...

Ова се мои линкови во кои се зборува за Скопје:

читај повеќе »

 1. Костовски сака да си направи “споменик“ на крајот на мандатот ... Проект трамвај ... 6 Февруари, 2009 - 14:34
 2. Костовски е најлошиот досегашен Градоначелник на Скопје ... Дупки и трули даски на мостовите од Градскиот парк ... 1 Февруари, 2009 - 20:01
 3. Клучката кај Континентал конечно предадена во употреба ... КлучкаКостовски ... 14 Ноември, 2008 - 11:19
 4. ГРАДСКА ПЛАЖА - некогаш и сега - Репринт ... 23 Август, 2008 - 09:38
 5. Венера во Скопје - СКУПИ ... SKUPI ... SCUPI ... SCVPI ... 10 Јули, 2008 - 11:58
 6. Трамвај во Скопје пусоа желба или фикција ... РИКША за Скопје му е мајката ... пони експрес ... 3 Јуни, 2008 - 12:39
 7. Цената на нафтата ... точак му е мајката ... 29 Мај, 2008 - 12:30
 8. Новогодишна честитка за Трифун ... (Урбана блог герила - Зомбификација) ... 2 Јануари, 2008 - 19:32
 9. Подземен трамвајски коридор ... 29 Јануари, 2008 - 12:09
 10. Градот Скопје - работи домаќински ... 27 Декември, 2007 - 11:20
 11. Стандарди ... јавен градски превоз ... 24 Декември, 2007 - 12:39
 12. Серава ... ке се исчисти ... ке добие пешачка патека ... 17 Декември, 2007 - 11:14
 13. Легнат канделабр на плоштадот !!? ... (Урбана блог герила) ... 10 Декември, 2007 - 17:08
 14. Кратери зјаат на Наум Охридски ... (Урбана блог герила) ... 5 Декември, 2007 - 21:23
 15. Под патека-ров од два метра ... (Урбана блог герила) ... 3 Декември, 2007 - 19:35
 16. Кој е надлежен за скопските дупки ? ... (Урбана блог герила) ... 3 Декември, 2007 - 19:06
 17. Фото - Урбана блог герила ... Скопје ... 28 Ноември, 2007 - 11:51
 18. Трамвај во Скопје ... два километра ... 16 Ноември, 2007 - 22:12
 19. Костовски и клучката кај Континентал ... 25 Јули, 2007 - 23:24
 20. ИЛИНДЕНСКА - булевар ... Досје Илинденска ... 23 Јули, 2007 - 16:24
 21. БАЗНА СТАНИЦА - среде локалитет ... СКУПИ ... SKUPI ... SCUPI ... SCVPI ... 8 Јули, 2007 - 21:03
 22. ВОДОВОД СКОПЈЕ ... 6 Јули, 2007 - 10:00
 23. Водовод во Скупи ... 4 Јули, 2007 - 21:48
 24. Изворите на питка вода - во и околу Матка ... 2 Јули, 2007 - 19:41
 25. СКУПИ ... SKUPI ... SCUPI ... најнови архео-истражувања ... 30 Јуни, 2007 - 21:30
 26. КЕЈ НА ВАРДАР ... 22 Јуни, 2007 - 20:34
 27. ТАОР - Тауресиум ... Јустинијан I ... Чајот на Теодора ... петок, јуни 22, 2007
 28. СААТ КУЛА - Скопје ... Clock Tower - Skopje ... 13 Јуни, 2007 - 20:50
 29. МАТКА ... СИНТЕЗИС ... И ... 9 Јуни, 2007 - 19:45
 30. КИБИЦИРАЊЕ - СИНТЕЗИС & ЧИФТЕ АМАМ ... 22 Мај, 2007 - 10:47
 31. ЧИФТЕ АМАМ & СИНТЕЗИС ... 17 Мај, 2007 - 20:51
 32. ГРАДСКА ПЛАЖА - некогаш и сега ... 16 Мај, 2007 - 13:18
 33. АКВАДУКТ - Aqueduct ... како да го пронајдеш ... 9 Мај, 2007 - 21:08
 34. КАЛЕ - што се‘ се пронајде досега ... 8 Мај, 2007 - 13:52
 35. АКВАДУКТ - негрижа на надлежните (Фото досие “Бара“ ...)... 7 Мај, 2007 - 16:50
 36. Аквадукт & Синтезис ...
 37. СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА ... 22 Март, 2007 - 11:32
 38. КОСТОВСКИ ... насекиран ... 7 Март, 2007 - 16:27
 39. СЛОВЕНЕЧКА - кратка историја за нејзината долга изградба ... 24 Април, 2007 - 04:29
 40. ТЕРИТОРИЈА - СКОПЈЕ ... 3 Април, 2007 - 09:26
 41. ВОДАТА - Скопска ... 21 Февруари, 2007 - 20:47
 42. КОСТОВСКИ - знае да игра фанта ... 19 Февруари, 2007 - 22:23
 43. ТРАМВАЈ во Скопје му е мајката ... 8 Февруари, 2007 - 00:45
 44. РИКША за Скопје му е мајката ... 8 Февруари, 2007 - 21:15
 45. ТУМБА МАЏАРИ ... 20 Декември, 2006 - 11:30
 46. СТАРАТА ЧАРШИЈА - БИТПАЗАР ... 9 Август, 2006 - 19:41
 47. Рашче - загрозено !! ... 7 Август, 2006 - 10:43
 48. ГОВРЛЕВО - на продажба !? ... 3 Август, 2006 - 15:49
 49. Бунари - Септички јами ... 28 Јули, 2006 - 09:13
 50. Камени мост ... 12 Јули, 2006 - 14:47
 51. АНТИЧКИ ТЕАТАР - СКУПИ ... SKUPI ... SCUPI ... SCVPI ... 6 Јули, 2007 - 21:08
 52. Околу градскиот парк навелико се инвестира ... 1 Јуни, 2006 - 13:20
 53. ЖЕШКО ... 27 Јуни, 2006 - 10:55
 54. Изгор лето – Кочан зима ... четврток, јуни 22, 2006
 55. Марковите кули на Водно ... 22 Јули, 2006 - 18:52
 56. “Фрлање смет“ ... 15 Јули, 2006 - 09:55
 57. Заживување на идејата за градска плажа !! ... 1 Јуни, 2006 - 12:42
 58. Како да се справиме со крадците на шахти ... 17 Мај, 2006 - 12:30
 59. Државата помага да се доизгради спортската сала ... 28 Април, 2006 - 10:42
 60. Во Македонија, подобро да си мајмун одколку човек ... 14 Април, 2006 - 14:21
 61. Повторно за Скопските дупки ... 12 Април, 2006 - 13:26

No comments:

Blog Archive

Site Meter