Search This Blog

Saturday, February 14, 2009

Владата прави список на сите новинари - по налог на Протоѓер ... Што е следно, список со податоци на сите блогери можеби ...

На неколку пати го забележував падот на индексот на слободата на медиуми ... тоа многу не ги загрижи надлежните во владата тие си работат по свои агенди ...

читај повеќе »

  • Скандалозен упад во независноста на медиумите - Владата ги „ажурира“ новинарите - Дневник ...
  • Досега не се случило некоја институција да побара список на сите новинари на „Дневник“ (со телефонски броеви), како што тоа вчера го направи Владата ...
  • „Почитувани, во рамките на редовното ажурирање на списоците на новинари вработени во печатените и електронските медиуми, Ве молиме, да ни доставите список со име и презиме на новинари кои се вработени во вашиот дневен весник. Благодариме на соработката“.
  • сите медиуми испратиле податоци, се чекало само на „Дневник“ за да се комплетира списокот.

Што е следно, список со податоци на сите блогери можеби, со додаток на модераторите на форумите ... ??! ... додуша немојте да се секирате колеги блогери, ние сме сеуште нерелевантни/неинтересни за власта ... нашата читаност е сеуште релативно мала бројака ... но проблемот ке настане кога бројката на читаност ке скокне ...

1 comment:

Anonymous said...

[b]Силиконовый чехол для iPAQ 6500[/b]

[url=http://info.je1.ru/GPS_067.html]Подробнее...[/url]

Blog Archive

Site Meter