Search This Blog

Thursday, February 12, 2009

“Носачите“ на СДСМ ... Како се постигнува послушност при гласањето ...

http://www.utrinski.com.mk/WBStorage/Articles/5B50BEBB2604034FBAD1650981B877C7.jpg
Ова се носачите во СДСМ ... оние кои ке теглат во екипата на Фрчковски ...
моментално се уловени како ги носат гласовите кај ДИК ...
На чело на носачите е Ѓунер Исмаил ... тој инаку не е член на СДСМ, туку е во претседателството на ЛДП ... но на лична покана на Фрчковски (кој истотака не е член на СДСМ), е ставен на чело на изборниот штаб ...
На овие Претседателски избори сите троица главни претенденти не се членови на партиите кои ги прдлагаат ... (Иванов, Фрчковски и Ружин ... Бошковски е независен ...)...
Зачудува со кои методи е постигната послушноста на гласачите на избори ... таа е особено присатна кај албанскиот електорат ... но и во ВмроДпмне ... зошто гласачите да речеме на ВмроДпмне ке гласаат за Иванов кој не е ни член на партијата, а не за Брат Љубе, кој е нели јунакот во воениот конфликт од 2001-ва ... подоцна претворен и во шевенинген-жртва ...
Како се постигнува послушност при гласањето кога не е возможен “бугарскиот воз“ како принцип на гласање ...
 1. Нова анкета ... Плати ми за да ти кажам колку си убав ... 11 Февруари, 2009
 2. Иванов - бил на театар ... Изборниот театар продолжува ... 5 Февруари, 2009
 3. Нови анкети ... 5 Февруари, 2009
 4. Брат Љубе прв официјален кандидат за Председател на РМ ... 5 Февруари, 2009
 5. Представување на кандидатите ... невкус и сеирџиство ... 4 Февруари, 2009
 6. Телевизиите лути - ке бидат казнети ... Сеирџиство во изборниот процес ... Фарса во прибирањето на потписите ... 2 Февруари, 2009 - 13:10
 7. На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ... 30 Јануари, 2009 - 12:04
 8. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009
 9. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009
 10. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009
 11. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009
 12. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009
 13. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009
 14. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009
 15. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009
 16. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009
 17. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009
 18. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009
 19. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009
 20. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009
 21. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009
 22. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008
 23. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008
 24. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008

No comments:

Blog Archive

Site Meter