Search This Blog

Wednesday, February 18, 2009

Обама праќа конгресмени во Грција ... во Македонија не ги гледам ... Која е пораката на администрацијата на Обама ...

Денеска медиумите јавуваат дека во Грција, Премиерот Караманлис - прими делегација на американски конгресмени ... Бакојани истовремено дава изјава дека Грција не се повлекува од преговорите ... дека е за преговори ...

читај повеќе »

Која е пораката на администрацијата на Обама ... верувам дека САД така брзо нема да го смени курсот на американската администрација кон Македонија ... но сепак посетата на американските конгресмени кај грчкиот Премиер - кои пренесоа пријателски пораки кон грчкиот народ, мора нешто да значи ... мора да прочитаме некоја порака, сигнал ... или можеби тоа грчки сенатори солираат во корист на грчката позиција ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter