Search This Blog

Wednesday, February 18, 2009

Лаже ли Груевски дека Владата не работи на случајот на забрана на абортусот - кој ја работи скриената кампања за забрана на абортусот ...

Вчера во изјава пренесена од медиумите Груевски децидно изјави дека никојпат како Влада не работеле на случајот за забрана на абортусот ... дека како Влада не стојат позади кампањите за забрана на абортусот ... дека тоа само сакале да покажат на младите кои се последиците од абортусот ...

читај повеќе »

Дека тезата оти Владата наскоро ке излезе со Закон за забрана на абортуваст му ја сместува опозицијата ... преку некои соросоидни невсладини организации ... значи повторно ја криви опозицијата за нешто што можеби некој во неговата Влада/партија/владино-невладина организација, веќе неколку месеци евиденто го спроведува по скопските и другите улици низ Македонија, пред школите ... лепејки ги грозоморните плакати за фетусот во утробата на мајчиното тело ...

 1. Петиција - Не сум машина за репродукција и чуварка на нацијата ...
 2. Зошто политичарот лаже на избори ... Зошто народот верува на лагите ... До кога ке им верива на оние кои веќе излажале ...
 3. ЛАЖЕЊЕТО - е систем за доаѓање на власт во Македонија ... 7 Јули, 2007
 4. Ветувања - пред и по изборите ... “лажи, лажи, лажи ме - ти ме лажеш најбоње“ ... 16 Мај, 2008
 5. Најсмешното предизборно ветување-лажење на СДСМ и Макрадули ... 6 Јуни, 2006
 6. Македонија е трева на која се играат/газат слоновите ... Овците се прашуваат/одлучуваат само на избори ... 15 Август, 2008
 7. Меѓу желбите и можностите ... секогаш стои должината на чергата ... 19 Август, 2008

Подолу имате линкови кои се поврзани со темата на претседателските и локалните избори:

 1. Дали Венко Андоновски ке му ги пишува говорите на Ѓорѓе Иванов ... 13 Февруари, 2009
 2. „Политичка галама“ на blog.com.mk ... дали сите на blog.com.mk мислат исто ... 12 Февруари, 2009
 3. Линкови до сите постови за овие претседателски избори ...
 4. Линкови до сите постови од локалние избори ...

3 comments:

Anonymous said...

Kratok odgovor batka, n e l a z e i tocka.

volan said...

на ова кратко ке додадам - на лагите и се кратки нозете ... ке видиме како сето ова ке заврши ...

едно е јасно и да имал нешто Груевски со кампањата за забрана на абортусот, тој вчера рече дека се оградува од идната таква кампања ...

Anonymous said...

Da,da ke vidime ima vreme......valjda ne e tolku zabegan,zatoa sto mislam deka so toa ke mu padne dosta,mislam na rejtingot.....tuka od odma vlaga u minus.

Blog Archive

Site Meter