Search This Blog

Tuesday, February 17, 2009

Ѓубре на влезот на Француски гробишта ... има ли надлежни ...

Ѓубре на влезот на Француски гробишта ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/71Large-1.jpg?t=1234892620

Срамно изгледа влезот кон Француските гробишта ... направена е дупка под скаливе во која осем ѓубре има и шприцови и разни други остатоци ... има ли надлежен за овој проблем ...

читај повеќе »

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/72Large-1.jpg?t=1234892798

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/73Large-1.jpg?t=1234892821

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/74Large-1.jpg?t=1234892846

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/75Large-1.jpg?t=1234892874

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/76Large-1.jpg?t=1234892901

Последнава фотка не е залутана ... тоа само колку да Ви кажам дека од тука има прекрасен поглед кон Скопје ... но грдата слика од Ѓубрето прави да ставиш штипка на нос, да свртиш поглед на страна ... да се посрамотиш, но сепак да бидеш и внимателен бидејки местово врие од шприцеви ... очито ова ѓубре не им смеќава на надлежните ... Зарем и за чистење на улици ке мора да плати француската Влада - која ги одржува француските гробишта да бидат стално во полн сјај ...

Линкови до други фото стории и написи за Скопје:

  1. Транзиционен споменик/ци во Скопје ... 14 Февруари, 2009
  2. “Циган“ се жени ... снег и сонце ... 13 Февруари, 2009
  3. Костовски сака да си направи “споменик“ на крајот на мандатот ... Проект трамвај ... 6 Февруари, 2009
  4. Знаме ... 10 Февруари, 2009
  5. Аквадуктот го чуваат овците, пастирот и војската ... Барата е на старо место ... 10 Февруари, 2009 - 07:33
  6. Останати фото стории и написи за Скопје ...
  7. Скопје - мои фото стории ... Skopje ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter