Search This Blog

Saturday, February 28, 2009

Министерство за информатичко општество и грижата за културно историско наследство ...

Министерство за информатичко општество и грижата за културно историско наследство ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/61Large-3.jpg?t=1235837749

Ке речете нема никаква врска Министерство за информатичко општество и грижата за културното наследство ... од фотките ке видите сепак дека има ... Оној кој не се грижи за својот дом, кој е културно историски споменик не се грижи ни за културно историското наследство ...

читај повеќе »

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/62Large-3.jpg?t=1235838057

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/63Large-3.jpg?t=1235838085

Нели е срамно било кое Министерство да биде сместено во објект кој е очитео културно историско наследство - а да нема поведено грижа за него ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter