Search This Blog

Thursday, February 12, 2009

Нова анкета ... Плати ми, за да ти кажам колку си убав ...

http://www.vecer.com.mk/WBStorage/Articles/9957726CF921624A93C79DA64603381B.jpg
Иванов во убедливо водство! - ова е најновата вест од написот на Вечер ...
Повторно не е испочитувана препораката на “Комисијата за РадиоТрансфузија“ - кога се објавуваат анкети, да се каже кој ја нарачал и платил анкетата и на колкав број на примерок е, не е кажано ни на кои прашања е одговарано во анкетата ...
Но еве да зирмеме внатре во оваа анкета ... најпрвин не е веќе 3 према еден за кандидатот на ВмроДпмне во однос на кандидатот на СДСМ ... демек сега односот е 2 према еден ... и тука се гледа дека пак ке зависи како ке гласаат неопределените ...
Бидејки немав чуено за Агенцијава Рејтинг, истражив малку на интернет ... на нејзината интернет страница има објавено само две истражувања од кое последното е претходното рангирање на кандидатите кои тогаш 12.12.2008беа во игра:
http://www.rating-mk.com/mk/archive/12_24_2008_files/image002.gif
Ниту тука не е кажано кој е нарачател/кој ја платил анкетата ... Игрите со анкетите продолжуваат ... плати ми, за да ти кажам колку си убав ...
 1. Иванов - бил на театар ... Изборниот театар продолжува ... 5 Февруари, 2009
 2. Нови анкети ... 5 Февруари, 2009
 3. Брат Љубе прв официјален кандидат за Председател на РМ ... 5 Февруари, 2009
 4. Представување на кандидатите ... невкус и сеирџиство ... 4 Февруари, 2009
 5. Телевизиите лути - ке бидат казнети ... Сеирџиство во изборниот процес ... Фарса во прибирањето на потписите ... 2 Февруари, 2009 - 13:10
 6. На Ѓорѓе Иванов му отворија блог ... или си отвори блог ... 30 Јануари, 2009 - 12:04
 7. Фрчковски - „Не влегувам во изборната трка само да учествувам, туку да победам!“ ... Портрет - Гордана Дувњак ...други написи... 30 Јануари, 2009
 8. Ѓорѓе Иванов, се однесува како веќе избран Претседател ... 29 Јануари, 2009
 9. Словенските VS Aнтичките корени ... 28 Јануари, 2009
 10. Гужва на стартот на трката за претседателското место ... 28 Јануари, 2009
 11. Фрче - го извади оделото од нафталин ... Иванов - треба да оди кај стилист/логопед/комуниколог и да пазари нова гардероба ... 27 Јануари, 2009
 12. „Изборниот циркус“ - за претседател на РМ започа ... 26 Јануари, 2009
 13. Ѓорѓе Иванов ... за што се залагал во минатото ... што зборувал и пишувал ... 26 Јануари, 2009
 14. Кој е тој Иванов ... ??! ... Тачи, бившиот “Војвода“, контра Иванов ... 22 Јануари, 2009
 15. ВмроДпмне во лов на неопределените гласачи ... 20 Јануари, 2009
 16. Има ли договор Груевски - Бошковски ... 18 Јануари, 2009
 17. Ѓорѓе Ѓорѓи Иванов - новата звезда на МК политичкото небо ... 15 Јануари, 2009
 18. Специјална војна за компромитирање на претседателски кандидати ... ВМРО-ДПМНЕ ке истрча со жена кандидат за Претседател на РМ ... 13 Јануари, 2009
 19. Денеска цел ден нешто ми фали ... Аман, вратете ги рекламните кампањи ... 13 Јануари, 2009
 20. Ке имаме ли србско сценарио за претседателските избори ... ке имаме ли полит.дестабилизација пред/за/после пролетните избори ... 3 Јануари, 2009
 21. ВМРО-ДПМНЕ бара примирје со новинарите ... ги повлекува сите тужби за клевета во кои се инволвирани новинарите ... 29 Декември, 2008
 22. Мојот премиер е опкружен со полтрони кои го убедуваат народот дека на микро и на макро план ни цветаат рози и тече мед и млеко ... 23 Декември, 2008
 23. Кога ке цркне нашето магаре ... Неизлегувајки на избори, народот порачува дека нема за кого да гласа ... 11 Декември, 2008

No comments:

Blog Archive

Site Meter