Search This Blog

Friday, April 18, 2008

Оn.net интернет пакети ...

За почетници и оние кои имаат и други работи во животот освен интернет :)

  • Брзина 1 мегабит
  • Трансфер 3 ГИГА

цена: 499 денари

Огромното мнозинство интернет корисници го одбираат ова:

  • Брзина 1 мегабит
  • Трансфер до 15 ГИГА

цена: 1090 денари

Супер тешка категорија:

  • Брзина 2 мегабита
  • Трансфер 101 ГИГА
цена: 1490 денари

Wadsl

Содржина на пакетот

  • Брзина до 1 Mbps
  • Месечен трансфер 15 GB
  • Motorola Canopy опрема со наша монтажа.
Цена
  • 1.090 денари месечно, со договор на 24 месеци
  • 699 денари еднократен трошок за монтажа

Сликата “http://biz.on.net.mk/files/u1/top_image_1.jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.

No comments:

Blog Archive

Site Meter