Search This Blog

Wednesday, April 23, 2008

Сезона на изборни лопати почна ...

Толку ли е значаен стартот на зграда во Ново Лисиче (56 стана ...) ... па мора лично Премиерот пред дузина фоторепортеи и новинари да фрли прва лопата ... каде изјавува дека: Секое семејство има сон да има свој дом! ... демек со стартот на изградбата на оваа зграда ... ке се реши проблемот на секое семејство да има свој дом ... ПР-от на Груевски му гарантира дека е тоа голем поен за кампањата на Груевски ...

- Избори ... селски чесми ... локални патишта ...
- Предизборни инвестиции ... странски инвеститори ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter