Search This Blog

Friday, April 18, 2008

Предизборни инвестиции ... странски инвеститори ...

Наместо со селски чесми и водоводи владата на овие избори реши да се пофали со странски инвестиции кои само што не стигнале ... Повторно приказни за Шератони и Хилтони ... мислам дека со ова позицијата само им даваат форшпан на опозицијата да ги нападне дека владата во минатите две години на полето на странски инвестиции нема евидентни успеси ... на балканот сме со најмалку инвестиции ...

Моја порака на ова е дека народот масовно се вработува во фабрики и индустирски објекти ... тоа ни треба ... !! ... доста ни е со најави ... ни требаат објекти кои се пуштаат во функција ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter