Search This Blog

Friday, April 18, 2008

CableTEL со нова понуда за интернет ... од 01.04.2008

CABLETEL EXTRA

Download 1536 kbps
Upload 512 kbps
Трансфер: 2GB 5 GB !!!
Цена: 450,00 денари + ДДВ

Доплата за секои наредни 100 мегабајти: 10,00 денари
(0,1 денар/1МB).Максимална цена со доплата 1450,00 ден

CABLETEL HOME

Download 2048 kbps
Upload 512 kbps
Трансфер: 10GB 15 GB !!!
Цена: 950,00 денари

Доплата за секои наредни 100 мегабајти: 10,00 денари
(0,1 денар/1МB).Максимална цена со доплата 1450,00 ден

CABLETEL PROFI

Download 4096 kbps
Upload 512 kbps
Трансфер: неограничен
Цена: 1.450,00 денари

Пакети за ПРАВНИ ЛИЦА
CABLETEL PROFI + КТВ

Download 4096 kbps
Upload 512 kbps
Трансфер: неограничен
Цена: 1.800,00 денари

Зошто баш од први април незнам ... но цените се лизнати ... а зголемени се брзините на Download и Upload ... зголемен е Трансферот ... едно време бев корисник на КабелФокс кој беше купен од CableTEL ... излегов од таму поради слабиот квалитет на интернетот ... честите прекини и лошата техничка подршка ... немаа ноќна смена на техничка подршка ...

Сега незнам како стојат со сето ова ... ако има екој искуство нека пише ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter