Search This Blog

Sunday, April 27, 2008

Скопје фотки панорами - према Скопска Црна Гора ... (шесто продолжение ...)

Малку подзаборавив на оваа серија на фотки на разни страни на Скопје правена во ист ден ... овојпат за оваа серија времето ми беше наклонето ...

0.

За да ги видите преостанатите фотки кликните тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter