Search This Blog

Monday, April 28, 2008

Скопје Велигден 2008 година ... фото сторија ...

Вчера вечер нели беше Великден ... уствари денеска е де ... но одбележувањето почна во касните сати на вчерашниот ден ... го искористив пријатното време да направам некоји ноќни фотки на Скопје - кои ке Ви ги представам во втора фаза ... Во прва фаза одат снимките околу Соборната праваславна Црква ... сношти пред црквата се случи река од народ - претежно млади но ги имаше и од постарите генерации ... имаше и дечиња...
Низ интернет има многу малку фотки од скопските ноќи и моиве аматерски снимки ги сметам за мал допринос за пополнување на празниот простор ...

0.

За да ги видите останатите фотки кликните тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter