Search This Blog

Saturday, April 26, 2008

Планините и облаците ...

Секогаш сакам да видам што се случува таму далеку во планините ... затоа редовна мета на моите обиди за фотографија се далечните планини ... башка да ги пробам и можностите на опремата ...

Реко кога од Скопје можеме да ја видиме убаво Шара или во овој случај Китка ... смог ... Особено паѓам на убави фотки кон Шара правени од тука, од Скопје ... во време кога Шара е виситинска Шара ... чаробно шаренило на снегот и планината ...
1.

Ако сакате да ги видите другите фотки кликнете тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter