Search This Blog

Wednesday, April 23, 2008

Фото сторија од промоцијата на книгата на Душко Гошевски - Писателот Варски и други раскази

Вчера во Точка како што беше најавено се одржа промоција на книгата на Душко Гошевски - Писателот Варски и други раскази

http://dukisbook.blog.com.mk/system/files?file=flaer_gosevski_promocija.jpg

http://dukisbook.blog.com.mk/system/files?file=flaer_gosevski_0.jpg

Најубаво да Ви ја раскажам промоцијата онака како ја виде мојот објектив ...

http://i288.photobucket.com/albums/ll164/volanskopje/0-Large.jpg?t=1208900006

Дуле Варваринот Промоција 0 - книгата “Писателот Варски и други раскази“ ...

За да ги прегледате и останатите слики кликнете тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter