Search This Blog

Wednesday, April 30, 2008

Многу сме јаки ... огледалце огледалце мое ...

Во предизборието сите што се бават со испитување на јавното мнение му порачаа на Груевски дека е многу јак ... а дека опозицијата тоне ... толку мерења на рејтинзи се незапаметени ... се појавуваат голобради момчиња кои со свои “длабоки“ политички анализи му велат на Груевски дека е многу јак ...

читај повеќе »

No comments:

Blog Archive

Site Meter