Search This Blog

Thursday, April 17, 2008

blog.com.mk ... кречење

На МК блогерај конечно се случи кречење ... фино .. се осеќаме како во нова куќа да сме влегле ... сега уште да појачаат серверите за побргу да се отвара ... и да се зголеми безбедноста ... Но многу бараме за нешто што е бесплатно ке рече некој ...

Од друга страна страницата ке станува се популарна а и веќе е ... па дел од трошоците ОН.нет ке може да си ги враќа преку рекламите ... како и да е честитки за промената ... свежо делува ..

No comments:

Blog Archive

Site Meter