Search This Blog

Saturday, April 12, 2008

Дали е Рада малку трудничка ...

Сликата “http://www.utrinski.com.mk/slide1/sobranie110408/images/114%20sednica%20na%20sobranie%20(3).jpg” не може да се прикаже бидејќи содржи грешки.
Фотката е преземена од Утрински ...
Дали е ова вистинската причина зошто СДСМ бара одложување на изборите ... ??
Ако е и честитам на Рада и и пожелувам со лесно да си помине ...
И време и е ... башка и личи ... или ова е само лоша агол ...

1 comment:

Anonymous said...

Sigurno e vestacki oplodena. Opsto e poznato deka ova sustestvo go mrzi seksot. Mrzi sve sto e normalno i prirodno.

Blog Archive

Site Meter