Search This Blog

Monday, April 14, 2008

Избори ... селски чесми ... локални патишта ...

Научивме од досегашните избори дека партијата на власт за време на изборната кампања сече ленти на селски чесми ... изградба на локални патишта и решава ситни комунални проблеми ... без разлика што водата којзнае дали ке потече ... а патиштата за година дена пак дупка ке се сторат - поради лошиот квалитет на градба ...

Веројатно и овојпат партијата на власт ке појде по истата методологија ... од друга страна пак малите населени места едвај чекаат некој да се сети и на нив ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter