Search This Blog

Friday, April 18, 2008

МТ понуда за интернет пакети ...

направи сам

Брзина на пристап (download/upload)

1024/256 Kbps*

Вклучен сообраќај месечно (download + upload)

2 GB**

E-mail адреса

1

Динамичка IP адреса

цени за договор на неопределено време

Месечен надомест

699 ден.
825 ден. со ДДВ

цени за договор на една година

Месечен надомест

499 ден.
589 ден. со ДДВ

цена за АДСЛ опрема

Еднократен надомест

1.524 ден.***
1.799 ден. со ДДВ

За да ја видиш целата понуда на МТ кликни тука или на читај повеќе ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter