Search This Blog

Monday, April 07, 2008

ВМРО-ДПМНЕ бара партнери за изгласување нови избори ...

Очито е дека ВМРО-ДПМНЕ по Букурешт предвидувал нови избори ... шпекулации велат дека и сега се‘ за нови избори - но бараат партнери за тоа ... за гласање во парламентот ...

Престојад денови на преговори кој за која варијанта е ...

- Предвремени избори, па името ...

No comments:

Blog Archive

Site Meter